Hier kun je De Verraders-kandidaat Betty Glas van kennen

Ook Betty Glas mag zich aansluiten bij een van de twintig deelnemers van De Verraders.

Betty Glas

Vanavond kunnen we gaan genieten van een nieuw seizoen voor gekonkel, leugens en psychische spelletjes. Kan Betty de groep aan? Als journalist zou ze snel de onderste steen boven moeten krijgen. Maar waar is Betty nou eigenlijk van bekend?

Carrière Betty Glas 

Betty Glas heeft u waarschijnlijk wel eens eerder voorbij zien komen. Glas is al tijden een bekend gezicht op de beeldbuis. Maar waar is ze precies bekend van? Betty werkt - al sinds 1990 ! - bij het RTL nieuws. Zowel als eindredacteur als verslaggever. En van dat laatste kunt u haar waarschijnlijk herkennen. In die ruim 30 jaar heeft ze al flink wat items op haar naam staan. Zo heeft ze onder andere al meerdere jaren mogen verslaggeven tijdens de Amerikaanse verkiezingen. 

Sinds januari 2022 is Betty ook nog werkzaam als 'interim adjunct-hoofdredacteur', zo valt te lezen op haar LinkedIn. Maar nog altijd op haar oude vertrouwde plekje: RTL Nieuws.

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!