Hier kun je De Verraders-deelnemer Jessie Maya van kennen

Jessie Maya (26) doet vanaf maart mee aan het zenuwslopende tv-programma De Verraders. Het is leuk om deze jonge vrouw wat beter te leren kennen, want wie is deze succesvolle ondernemer? 

Jessie Maya

Vanaf vrijdag 3 maart kunnen we weer wekelijks genieten van een nieuw seizoen van De Verraders. Dit keer vindt het spel plaats in het prachtige Zuid-Frankrijk, waar ook Jessie Maya naartoe vertrekt. Wat doet deze 26-jarige ondernemer eigenlijk en waar kun je haar van kennen?

Wie is Jessie Maya?

Jessie Maya, ook wel Jessie Désirée Bosch, is een bekende Nederlandse YouTuber. Ze werd op 8 juni 1996 geboren als jongen in Apeldoorn. In de derde klas kwam Bosch uit de kast als homoseksueel, maar na een ontmoeting met transgendermodel Loiza Lamers op de opleiding Make-up & Hair artist, kwam het besef dat hij liever door het leven zou gaan als vrouw. Vanaf dat moment werd Jessie geboren. 

 

Open en eerlijk over transitie

In 2015 uploadde Jessie haar eerste beauty video op YouTube en al snel vertelde ze open en eerlijk over haar transgenderproces. Dit sprak haar doelgroep aan, dus Bosch vergaarde steeds meer bekendheid. Ze legde haar hele transitieproces vast op beeld en deelde dat met haar volgers. Ook haar operaties op het gebied van plastische chirurgie kwamen regelmatig ter sprake. 

Duizenden volgers

Inmiddels heeft de influencer ruim 360 duizend abonnees op YouTube en 250 duizend volgers op Instagram. Sinds het voorjaar van 2022 heeft de beautygoeroe ook haar eigen make-upmerk, genaamd Cursed Cosmetics. 

Deelname aan programma's

Jessie Maya verscheen al eens eerder op tv in het programma The Big Escape en ze was ook te zien in het Videoland-programma Celebrity Apprentice. Nu doet de bekende YouTuber dus mee aan het zenuwslopende programma De Verraders. 

De Verraders

Vanaf 3 maart wordt alweer het derde seizoen van De Verraders uitgezonden. Twintig bekende Nederlanders strijden voor een zilverschat van maar liefst 40 kilo. Deze keer wordt het programma opgenomen in een Frans kasteel waar de Verraders alle Getrouwen eruit proberen te werken. Het nieuwe seizoen is te zien op RTL 4 om 20.00 uur.

Op de hoogte blijven van alles rondom De Verraders? Bekijk hier ons overzicht. 

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!