• Liefde
  • De Meilandjes

Hier gaat Maxime Meiland samenwonen!

Door Redactie
Hier gaat Maxime Meiland samenwonen!

Door problemen met de gemeente in hun woonplaats Hengelo keert de familie Meiland terug naar Noordwijk, waar ze voor hun emigratie naar Frankrijk jarenlang woonden. Story vond het liefdesstulpje van Maxime en haar vriend Leroy.

Mooie ontwikkelingen op liefdesgebied voor Maxime Meiland (25) en haar vriend Leroy Molkenboer (29). Het stel heeft recent een huis in Noordwijk gekocht, waar Maxime grotendeels opgroeide. Voor 729.000 euro zijn Maxime en Leroy eigenaar geworden van een twee-onder-een-kapwoning in de chique kustplaats. Als voorschot op de naderende verhuizing verkocht Leroy eind vorig jaar zijn appartement in Hoofddorp voor de hoofdprijs: de cameraman kocht het voor 162.500 euro en wist het voor 325.000 euro te slijten. Een blik op de website van de betrokken makelaar leert dat het Maxime en haar gezin in hun nieuwe behuizing aan niets zal ontbreken. De sfeervolle woonkamer loopt fraai over in de stijlvol afgewerkte keuken, waarin het zwarte kookeiland tevens als bar kan worden gebruikt.

Gezinsuitbreiding

Verder kan modeliefhebster Maxime genoeg kleding kwijt in de ruime inloopkast én nog belangrijker: er is een extra slaapkamer beschikbaar, waardoor gezinsuitbreiding direct mogelijk is. ‘Ik zou graag kinderen willen met Leroy,’ vertelde Maxime eerder aan Story. ‘Leroy is de vader van mijn kind.’ Omdat er recent een grondige renovatie heeft plaatsgevonden hoeven Maxime en Leroy niets te doen aan hun nieuwe woning en kunnen ze de kamer van dochtertje Claire direct inrichten. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 5 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Hier gaat Maxime Meiland samenwonen!

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.