Hier gaat de aankomende rechtszaak tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes over

Door Fleur Hartman
Hier gaat de aankomende rechtszaak tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes over

Het verhaal van Lil Kleine en Jaimie Vaes is nog niet klaar. Maandag staan de twee tegenover elkaar in de rechtbank van Amsterdam. Dit betreft niet de mishandelingszaak, aangezien dit onderzoek ook nog loopt. Het ex-koppel gaat spullen verdelen en de kosten voor de opvoeding van hun zoon Lío.

Relatie afhandelen

Jaimie heeft de zaak aangespannen tegen haar ex. Zij wil de relatie definitief afhandelen. Volgens Jaimies advocaat Kim Beumer betreft het onder andere ‘peperdure’ horloges. De procedure loopt al een aantal maanden en zal maandag dus eindigen met een openbare zitting.

Peperdure horloges

Al meerdere malen heeft Jaimie zich negatief uitgelaten over haar ex Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet. In het programma Jaimie Vaes: In The Vaes Lane zei ze over de horloges: ‘Er wordt nu gezegd dat het nooit cadeaus zijn geweest.’ Ze vond het ‘te ziek voor woorden’. ‘Hij vraagt de klok van Lío zelfs terug. Je weet, als hij wat gaf, moest het van elke hoek gefilmd worden. Want dan moest iedereen weten hoe goed Jorik voor zijn vrouw was. Ook die advocaat... die twee zijn helemaal gestoord gewoon.’

Contactverbod Jorik en Jaimie

Vanuit de kant van Lil Kleine blijft het stil. Zijn advocaat Nienke Hoogervoorst reageert niet op vragen over de rechtszaak, ook zijn management NAMAM houdt de lippen stijf op elkaar. Wel bevestigde Hoogervorst in april aan Shownieuws dat er een contactverbod geldt tussen Jorik en Jaimie. Jaimies advocaat lichtte die situatie later toe in talkshow Khalid & Sophie, waar Jaimie voor het eerst haar verhaal deed. ‘De verbreking van de samenleving zal moeten worden afgewikkeld. Er is geen sprake van een huwelijk of geregistreerd partnerschap, dus die onderwerpen beperken zich tot hun minderjarige zoon waarin ik wel wat stappen verwacht’, aldus Kim Beumer.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.