Het lijkt erop dat Madonna wél zal optreden tijdens het Eurovisiesongfestival

Het lijkt erop dat Madonna wél zal optreden tijdens het Eurovisiesongfestival

Ondanks het feit dat het optreden van Madonna tijdens het Eurovisiesongfestival nog niet officieel is bevestigd, lijkt het er nu op dat ze wél zal gaan optreden. Madonna zou vandaag namelijk begonnen zijn met haar repetities voor de grote finale van zaterdag. Dat bevestigd een woordvoerder van de Israëlische omroep KAN tegenover The Jerusalem Post.

Handboek

In april kwam naar buiten dat Madonna twee nummers zou zingen tijdens de finale van het Songfestival. Een officiële bevestiging bleef echter uit. Madonna werd vorige week wel genoemd in het mediahandboek dat onder journalisten werd verspreid, maar in de nieuwe versie van afgelopen weekend stond ze opeens niet meer vermeld. Songfestivalbaas Jon Ola Sand zei maandag tijdens een persconferentie ook dat er nog geen contract voor Madonna's optreden is getekend en dat het hierdoor onzeker is of ze van de partij is.

Repetitie

Het lijkt er dus op dat het optreden wel gewoon doorgaat. Madonna heeft vandaag namelijk gerepeteerd en dit is ook officieel bevestigd door een woordvoerder van de Israëlische omroep KAN. De pers werd tijdens de repetities geweerd bij de deur, maar haar muziek scheen duidelijk hoorbaar te zijn. Ook Cornald Maas liet weten dat ze toch echt aan het repeteren is: "We mogen nog niet naar ons commentatorenhok voor de eerste dress rehearsal met Duncan, omdat -zoals zojuist tijdens briefing werd medegedeeld- ‘de grote M’ repeteert. Lees: Madonna", schrijft hij op Twitter.

Madonna

De zangeres zelf lijkt ook een kleine sneak peek te hebben gegeven. Op haar Instagram deelt ze namelijk een filmpje waarin ze lijkt te repeteren. Ze noemt echter niet dat het om het songfestival gaat. "Madame X bereidt iets speciaals voor voor haar fans...", staat er onder de beelden.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP