• Liefde

Het is een...! Tommie Christiaan is weer vader geworden

Tommie Christiaan is afgelopen dinsdag, 10 januari, voor de derde keer vader worden.

Tommie Christiaan

In 2021 werd hij vader van zoontje Bodi - die enorm erg op papa Tommie lijkt. Uit een eerdere relatie heeft hij ook al dochter Lily (9). Dinsdag heeft hij weer een dochter mogen verwelkomen. 

Het is de eerste dochter voor zijn vrouw Jamie. Op Instagram maken de twee het zoete babynieuws bekend.

Lief zusje

'Welkom lief zusje Eli. Gisteren middag 10/01 geboren. We mochten haar net als Bodi verwelkomen bij ons thuis in bad en deze keer met haar tante‚Äôs in ons bijzijn. Bodi was een middagdutje aan het doen en op het moment dat Eli geboren werd, werd hij wakker. Nog helemaal in de slaapkreukel met zijn slaapzak aan wees hij naar haar en zei hij: 'baby'! Ja Bodi, je zusje is geboren. Je hebt er een nieuwe taak bij. Eli Joy Venneker ūü§ć

Twee kindjes onder twee jaar

'Wij zijn super blij om met jullie te delen dat er weer een kleintje op komst is', schreef het stel terwijl ze hun tweede zwangerschap bekendmaakte. Al moest de kleine jongen nog even wennen aan het nieuws. 'Bodi weet nog niet zo goed wat hij ervan moet vinden ?' Ook mama Jamie is ondanks haar vreugde, ook een beetje gespannen: 'Help, ik heb straks twee kindjes onder de twee jaar. Alle tips & tricks zijn welkom', schreef ze gekscherend.

Huwelijk

In juni 2021 miste de zanger nog iets. Zijn leuke vriendin - die hem zoontje Bodi schonk - had nog geen ring aan haar vinger. Daar besloot hij wat aan te doen. 'Toen we elkaar een paar jaar geleden leerden kennen wist ik het zeker', begonTommie zijn aanzoekverhaal op Instagram. 'We zouden met elkaar eindigen. Nog nooit in mijn leven heb ik zo vol willen gaan voor iemand.' Hoewel Christaan toegeeft dat hij veel fouten heeft gemaakt in zijn leven, noemt hij dit het beste wat hij ooit heeft gedaan. 'We gingen samenwonen, namen een hond, gingen verhuizen en kregen een prachtige zoon. Het enige wat er nog ontbrak was een ring. She said yes!' Een jaar later gaven de twee het jawoord. 'Onbeschrijfelijk trots dat ik deze prachtige dame mijn vrouw mag noemen vanaf nu. We zijn het allebei eens. Onze droom is uitgekomen en het heeft zelfs al onze verwachtingen overtroffen!', schrijft Christiaan.

Beginnende relatie 

Tommie Christiaan had nooit verwacht dat hij zo snel na de breuk met Michelle Splietelhof (40) begin september 2018 weer verliefd zou worden. Zeven jaar lang waren ze samen, ze zijn de ouders van dochter Lily (9) en er stond een bruiloft op de planning. Maar plotseling kwam het bericht dat ze hun verloving hadden verbroken. Een paar weken later, bekende Tommie verliefd te zijn op Jamie Dors, die hij bij de musical On Your Feet! had ontmoet. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.