Het houdt niet op: wederom flinke wanhoop bij Nadège door financiële problemen

Door Redactie
Het houdt niet op: wederom flinke wanhoop bij Nadège door financiële problemen

Nadège - de oud Chateau Meiland-ster - heeft wederom te maken met een fikse tegenvaller. Dit keer gaat het (gelukkig) niet om haar gezondheid, maar om haar financiële problemen. De oud-huishoudster van de familie Meiland zit namelijk ontzettend krap bij kas...

En voor Nadège kunnen deze problemen voor grote gevolgen zorgen.

Uitkering

Aan Shownieuws vertelt Nadège wat er precies aan de hand is. De huishoudster zou een uitkering hebben van 300 euro per maand, maar daar houdt ze niets aan over, aangezien haar huur ook al 300 euro per maand is. Daarnaast lopen de dierenartsrekeningen van haar 14 jaar oude hond ook hoog op... Voor Nadège zit er bijna niks anders op dan dat ze haar auto moet verkopen om wat extra inkomsten te hebben.

Geen oplossing

De reden dat Nadège geen andere inkomsten heeft dan haar uitkering is omdat ze niet kan werken. En een oplossing voor haar problemen ziet ze momenteel even niet. 'Ik heb veel financiële problemen vanwege mijn chronische ziekte. Ik verdien niets meer, omdat ik niet kan werken', aldus de Française.

Erkenning

Voor nu kan er niet veel veranderen aan de situatie van Nadège, maar dat zou volgend jaar wel het geval kunnen zijn. 'Ik wacht op de officiële erkenning, dat ik iemand ben met een beperking. Dat duurt nog vier maanden voordat er een dossier is. Vier maanden wachten… dat is erg zwaar.'

Andere tegenslagen

De afgelopen jaren zijn niet makkelijk geweest voor de Franse huishoudster van de familie Meiland. Martien en Erica vertrokken naar Nederland, ze kreeg ruzie met hen, er werd een tumor bij haar vastgesteld én ze kon de bruiloft van Meiland-telg Maxime niet bijwonen. Verder moest Nadège in september ook nog eens geopereerd worden aan haar bijnier, door het hoge aanmaak van cortisol in haar lichaam.

Bron: Shownieuws | Beeld: Still

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.