• Hazes
  • Liefde

Het grote samenwoon-avontuur: André Hazes en Sarah van Soelen delen update van verbouwing

Door Redactie
Het grote samenwoon-avontuur: André Hazes en Sarah van Soelen delen update van verbouwing

De verhuizing naar hun droomhuis komt steeds dichterbij voor André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25). De verbouwing is in volle gang - de tortelduifjes geven een sneak peek van hun toekomstige woning.

André en Sarah gingen vanmiddag naar hun huis in Hillegersberg. Bewoonbaar is het nog niet: bouwvakkers zijn nu bezig met het plafond, zo is te zien op André's Instagram. Ook heeft het stel de indeling van de badkamer besproken. 'Wat gaat het mooi worden', staat er op een foto. Wanneer de verbouwing is afgerond en de twee kunnen verkassen, is niet bekend.

Droomappartement

Toen André voor hem en zijn nieuwe liefde Sarah eerder dit jaar een heus droomappartement kocht in de Rotterdamse villawijk Hillegersberg, moest het verliefde paar nog even geduld hebben voordat ze de verhuiswagens konden laten voorrijden bij hun huidige woning, Sarah’s ouderlijk huis in het nabije Bergschenhoek.

Overlast?

Er is de populaire zanger alles aan gelegen om een goed contact op te bouwen met zijn medebewoners in het fraaie wooncomplex. Toen André en Sarah voordat dit appartement in beeld kwam eveneens in Hillegersberg een penthouse wilden huren, sprong de bewonerscommissie daar op de barricades; men vreesde een toeloop van fans en wellicht ook wel overlast van toekomstige showbizzparty’s. Die laatste vrees is overigens onnodig, want André staat niet bekend als iemand die er thuis graag een bonte boel van maakt – liever viert hij zijn feestjes buiten de deur.

Balkonscène

Sympathiek genoeg heeft één van de buren in het wooncomplex aan Story laten weten dat ze het juist leuk vinden dat André daar is komen wonen, en dat ze hopen dat Sarah en hij er een gelukkig bestaan kunnen opbouwen. Het eerste kopje suiker is daarmee geregeld! Het premièremoment dat André en Sarah saampjes konden genieten van hun nieuwe huis, was dan ook heel intiem – slechts zij tweetjes als de moderne Romeo en Julia met een eigentijdse balkonscène. En Story natuurlijk, dat wederom getuige kon zijn van de bijzondere liefde tussen deze happy zielsgenoten.

Het grote samenwoon-avontuur: André Hazes en Sarah van Soelen delen update van verbouwing

Beeld: Peter Smulders / Instagram Stories

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.