• Liefde

Het Gooi fluistert: ‘Paulien Huizinga geheime vriendin van tv-magnaat’

Door Redactie
Het Gooi fluistert: ‘Paulien Huizinga geheime vriendin van tv-magnaat’

Paulien Huizinga (48) zou weer verliefd zijn. In het Gooi wordt gefluisterd dat ze een relatie zou hebben met tv-magnaat Ronald Goes (54). Voor Paulien zou het haar eerste serieuze relatie zijn na haar scheiding van zakenmiljonair Michiel Mol in 2011.

Eerder scheidde ze al van arts Wouter Keijser met wie ze zoon Paul (20) heeft; met Michiel kreeg ze Myrthe (16) en Pieter (13). Het verdriet bij Paulien was groot toen ze in 2011 ontdekte dat Michiel verliefd was geworden op Marlous, de dochter van Harry Mens.

Missen

Kwaad was ze niet op Michiel. Eerder in Story zei ze: ‘Eigenlijk was ik alleen maar verdrietig. Ik had zo gehoopt dat wij samen oud zouden worden. Dat we samen onze kinderen zouden zien opgroeien.’ In de jaren daarna liet Paulien weten dat ze geen relatie miste. ‘

Topfunctie

Tv-magnaat Ronald Goes, die werkte voor SBS6 en John de Mols mediabedrijf Talpa, woont en werkt al enige tijd in Londen waar hij een topfunctie be- kleedt bij het internationale concern Warner Bros. Ronald was jarenlang samen met Marjolein van Westerloo, de dochter van oud-omroepbons Fons. Aan Story laat Paulien weten: ‘Ik doe geen uitspraken meer over mijn privéleven.’ Ronald was niet bereikbaar voor commentaar. 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele artikel in Story. Editie 40 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Het Gooi fluistert: ‘Paulien Huizinga geheime vriendin van tv-magnaat’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.