Henry van Loon bevestigt relatie met Jelka van Houten op déze manier

Door Redactie
Henry van Loon bevestigt relatie met Jelka van Houten op déze manier

Henry van Loon schreeuwt het eindelijk van de daken; hij heeft een relatie met Jelka van Houten. Dat heeft de Luizenmoeder-acteur bevestigd naar aanleiding van een interview in Volkskrant Magazine. 

Breuk

Een week geleden plaatste de cabaretier een selfie met Jelka, met een hartje als bijschrift. Sindsdien werd er druk gespeculeerd over een liefdesrelatie tussen de twee. Henry reageert op de geruchten na een interview dat hij recent heeft gegeven. De cabaretier sprak in het interview met Volkskrant Magazine over zijn nieuwe vriendin, die zijn moeder nog net voor haar overlijden heeft kunnen ontmoeten. Maar negen dagen na het interview stuurde Henry de journalist een sms dat de relatie over was, met het verzoek of de naam van zijn vriendin uit het artikel mocht. 

Verzoening

Nu blijkt het toch weer dik aan te zijn tussen Henry en Jelka. "Voor de volledigheid, het is weer aan met Jelka," laat de Luizenmoeder-acteur weten via Instagram. De zus van Carice van Houten was tot 2016 getrouwd met Koppe Koppeschaar, met wie ze twee kinderen heeft. Henry wat tot vorig jaar samen met zijn Luizenmoeder-collega Jennifer Hoffman.

Henry van Loon bevestigt relatie met Jelka van Houten op déze manier

Beeld: Edwin Smulders