Henk Blok terug als nieuwslezer na sabbatical

Door Redactie
Henk Blok terug als nieuwslezer na sabbatical

Na een sabbatical van zeven maanden is nieuwslezer Henk Blok terug op de radio. Ditmaal niet bij 538, maar bij Radio Veronica. Dat maakte Wilfred Genee bekend, die maandagochtend tijdens zijn show met Blok belde.

Vanaf maandag is Blok weer te horen als nieuwslezer. Hij gaat in de middaguren van 16.00 tot 19.00 uur aan de slag bij Dennis Ruyer en Celine Huijsmans. Eerder was Blok nieuwslezer bij de 538 Ochtendshow met Frank Dane.

Sabbatical

Eind mei besloot Blok met sabbatical te gaan omdat de ziekte sarcoïdose, waar hij al vijftien jaar mee kampt, hem te veel werd. Toen zei Blok dat hij zich wellicht beter ging voelen als hij niet 'elke dag om half vijf op moet, maar het blijft een soort experiment'. Hij wilde meer tijd doorbrengen met zijn gezin. 'Ik heb genoten van mijn sabbatical en ben klaar voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière: het nieuws lezen in de middag op Veronica. Ik ben ontzettend blij om weer terug on air te zijn en luisteraars te voorzien van het laatste nieuws', aldus Blok.

Beeld: Brunopress | ANP 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.