Heleen van Royen wil bemiddelaar worden van familie Hazes: 'Veel ervaring met gemankeerde gezinnen'

Door Redactie
Heleen van Royen wil bemiddelaar worden van familie Hazes: 'Veel ervaring met gemankeerde gezinnen'

Heleen van Royen (57) heeft zich donderdagavond officieel aangeboden als mediator van de familie Hazes. De schrijfster denkt namelijk dat ze door haar ervaring goed kan bemiddelen in de ruzies van de familie.

In Vandaag Inside vertelt ze over haar ambities.

Familie Hazes

Aan tafel bij het dagelijkse programma hebben de mannen het over André Hazes, die binnenkort uitkomt met een nieuwe documentaire. Uit het gesprek blijkt dat René van der Gijp groot fan is van de familie, maar moet Johan Derksen er juist helemaal niets van hebben. 'Zou Nederland niet een beetje klaar zijn met de familie Hazes? (...) De zoon, de dochter en de vrouw, bij hen allemaal zit een steekje los', zegt Derksen.

Bemiddelaar

Dat er een steekje los zou zitten bij alle leden van de familie Hazes, daar is Heleen van Royen het in ieder geval niet mee eens en laat weten het juist heel zonde te vinden dat er überhaupt zoveel ruzies zijn. Daarnaast denkt ze dat zij de aangewezen persoon is om de familiegevechten voor eens en voor altijd te stoppen. 'Ik zou heel graag willen bemiddelen. Bij deze bied ik mij aan als mediator van de familie Hazes', aldus de schrijfster.

Twijfels

René, die dus wel fan is van de Hazes-familie, vindt het ook zonde van de familiebanden. 'Het leven is kort. Het is familie. Moeder, dochter en zoon. Het moet gewoon goed gaan', voegt Heleen daar nog aan toe. Johan lijkt wat twijfels hebben over de ambities van de schrijfster en denkt dat het beter is om dit soort kwesties 'aan professionals over te laten'. 'Met alle respect', aldus 'de Snor'.

Veel ervaring

Heleen laat zich niet afschrikken door de opmerking van Johan en houdt voet bij stuk. 'Ik heb zelf heel veel ervaring met gemankeerde gezinnen. Dus ik kan er heel goed over praten', zegt ze. Hoewel het nog maar de vraag is wat de familie Hazes zelf van het aanbod vindt, dat is nog even afwachten. Heleen is er in ieder geval klaar voor: 'Ik bied me echt aan. Oprecht.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.