Heleen van Royen krijgt nieuw boek niet af: 'Door personeelstekorten moet ik oppassen'

Door Redactie
Heleen van Royen krijgt nieuw boek niet af: 'Door personeelstekorten moet ik oppassen'

Het nieuwe boek van Heleen van Royen is vertraagd door de personeelstekorten bij kinderdagverblijven. Dat heeft de schrijfster maandag gemeld via Twitter. Zij deelde een foto met een van haar kleinzoons. De auteur heeft twee kleinkinderen, Spencer en West.

Personeelsproblemen

'Ook kinderdagverblijven in ons land worstelen met personeelsproblemen. Grootouders worden ingezet om de nijpende situatie op te lossen. Deze maandag werd een Spencer en West dag. Mijn boek verschijnt wat later, sorry', aldus Van Royen.

Voorlopig geen wekelijkse column

Over het nieuwe boek van de schrijfster is nog niet veel bekend. Heleen van Royen stopt dit voorjaar wel met haar wekelijkse column in de weekendbijlage van het AD. In haar laatste stuk, dat zaterdag verschijnt in magazine Mezza, schreef zij dat ze de wekelijkse column haar stress opleverde. Bovendien had zij haar tijd nodig om aan haar nieuwe boek te werken. Eerder schreef Van Royen bestsellers als De Gelukkige Huisvrouw, De Ontsnapping en Godin van de Jacht. Al deze titels zijn ook verfilmd.

Bron: ANP | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.