Heftig! Scheetjes-Hans opgenomen in ziekenhuis: 'Uit het niets viel hij neer'

Door Redactie
Heftig! Scheetjes-Hans opgenomen in ziekenhuis: 'Uit het niets viel hij neer'

Het gaat niet zo goed met Hans, die bekend werd door Ik Vertrek en De Scheetjes. Zondag was hij namelijk aan het golfen op Bonaire en viel hij uit het niets neer. Direct daarna werd hij opgenomen in het ziekenhuis.

Dan ben je heerlijk aan het golfen op Bonaire en lig je vervolgens in het ziekenhuis. Het overkwam Scheetjes-Hans zondagavond. Het zegt dat het leek op een epileptische aanval. Gelukkig werd er door omstanders direct naar het alarmnummer gebeld en kon hij snel worden opgehaald door een ambulance. 

Ziekenhuis

Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis bleek dat Hans door de valpartij een gat in zijn hoofd had opgelopen. De doktoren maakten dit dicht en hielpen hem ook met zijn andere verwondingen. Ze vertelden hem dat de epileptische aanval te maken zou kunnen hebben met bloedverdunners die Hans al een tijd gebruikt. Deze mag hij nu niet meer gebruiken. De voormalig Ik Vertrek-kandidaat denkt zelf dat het te maken heeft met de drukte op de golfbaan. Dat dit hem een hoop stress bezorgde. 

Naar huis

Gelukkig mocht de realityster na een halve middag weer naar huis en gaat het inmiddels een stuk beter met hem. Vorig jaar lag Hans ook al eens vier dagen in het ziekenhuis, nadat hij een epileptische aanval kreeg. 

Scheiding

Hans en Karin werden bekend als De Scheetjes uit Ik Vertrek, maar de twee zijn niet meer samen. Ze gingen zelfs uit elkaar met een vechtscheiding en Karin werd verliefd op de broer van Hans. Eind mei hadden De Scheetjes toch nog even wat te vieren samen, want ze werden grootouders van een tweede kleinkind. Karin maakt het nieuws bekend via Facebook: 'Eindelijk is mijn tweede kleinzoon geboren. Jayce is zijn naam en wat is het een mooi mannetje', schreef ze.

Bron: Shownieuws | Beeld: NPO

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.