Heftig! Mark van Bommel ontsnapt thuis in garage aan gewapende overval

Door Redactie
Heftig! Mark van Bommel ontsnapt thuis in garage aan gewapende overval

Mark van Bommel (45) heeft begin deze week een heftige gebeurtenis voor zijn kiezen gekregen. Maandagavond ontsnapte hij namelijk - door snel handelen - maar net aan een gewapende overval in zijn huis in België.

De 45-jarige oud-profvoetballer kwam met zijn Porsche thuis in Antwerpen en werd daar opgewacht door iemand met een pistool.

Gewapende overval

Volgens de Belgische media zag Van Bommel bij aankomst in zijn garage onder zijn huis iemand staan met een pistool en een zaklamp. Mark twijfelde geen seconde en reed achteruit de garage weer uit. Daarop raakte hij een geparkeerde Mercedes, waarvan het autoalarm door de botsing afging.

'Even schrikken'

De Belgische media stelt dat de dader uit was op de Porsche waar de trainer van Antwerp FC in zat. De politie was er snel bij, maar de dader was al met de noorderzon vertrokken en liet dan ook geen sporen achter. De auto werd weggetakeld voor verder onderzoek, de politie zou zo onder meer willen nakijken of er een ’tracker’ op het voertuig was aangebracht om de auto te volgen. Tegen Het Laatste Nieuws zegt de voormalige prof zelf dat 'het even schrikken' was, maar geeft verder geen reactie op het lopende onderzoek. 

Antwerp FC

Mark is momenteel trainer van Antwerp FC, de club die op dit moment dan ook zeker met hem meeleeft. Tegen de NOS zegt een woordvoerder: 'we zullen Mark alle steun geven die hij nodig heeft'. Van Bommel zit sinds mei dit jaar bij de club als hoofdtrainer. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.