• Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt-kijkers smelten door afscheid: ‘Te lief!’

Helaas werd er zondagavond opnieuw een Heel Holland Bakt-kandidaat naar huis gestuurd. Gelukkig stond er echter wel iemand klaar om de kandidaat op te vangen!

Door Redactie
Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt stond zondagavond in het teken van karamel. Voor de eerste opdracht moesten de zeven overgebleven bakkers een tarte tatin op basis van karamel maken. Daarna volgde de technische opdracht: babbelaars. Het spektakelstuk dan tot slot, daarvoor gingen de kandidaten aan de slag met een croque-en-bouche met suikerspin.

De afvaller van deze week

De bakker die deze suikerzoete aflevering wist te winnen? Zineb werd uitgeroepen tot meesterbakker! Helaas moest er ook weer iemand de tent verlaten… Het doek viel vanavond voor Erna. Gelukkig werd zij meteen liefdevol opgevangen door haar man, die net als elke week bij de poort klaarstond met een bos bloemen.

'Jij bent geweldig'

'Het was een feestje. En ik ga het feestje verlaten', zo stelt Erna na haar exit. 'Dat is toch geweldig? Dat je van niets zoiets uit je handen kan toveren?' In de achtergrond zien we haar man aan komen lopen. 'Jij bent geweldig', zegt hij vervolgens, waarna hij haar omhelst. 'Ah, lieverd!' roept Erna verrast uit. 'Kijk, dit is mijn goud', zegt ze daarna tegen de camera.

Kijkers smelten door dit vertederende moment!

Tekst gaat verder onder de tweets.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Alie Sierkstra

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!