Heel Holland Bakt: kijkers gieren om zieke Janny

Drama in de halve finale van Heel Holland Bakt! Kandidate Zineb was afwezig omdat ze ziek was, en dat gold óók voor jurylid Janny van der Heijden. Dankzij de inzet van André van Duin was Janny er tóch bij, en kijkers kwamen niet meer bij!

Door Redactie
Heel Holland Bakt

Wat een pech! Zineb en Janny misten de halve finale van Heel Holland Bakt. Wat betekende dat voor de finale op 5 februari? Zineb heeft geen kans om haar kunsten te tonen, maar om haar af te laten vallen is ook niet echt eerlijk… Hetzelfde gold voor de andere kandidaten: is het eerlijk om naar huis gestuurd te worden als een deel van de concurrentie niet meedoet? De finalisten zijn inmiddels bekend geworden

De tekst gaat verder onder de tweets.

Zieke Janny

Voor jurylid Janny lag de situatie helemaal anders. Via het internet kon ze op afstand tóch meekijken bij de kandidaten en de ploeterende deelnemers moed inspreken. Taarten proeven ging natuurlijk niet, maar Janny had in ieder geval wat invloed.

André kliert Janny in HHB

André van Duin had de tablet het grootste gedeelte van de uitzending vast, en dat was natuurlijk vragen om problemen. André deed Janny na, wees de tablet regelmatig de verkeerde kant op, of voorzag Janny van waardeloze camerahoeken van waaruit ze niks kon zien. André vindt het altijd leuk om Janny te plagen, en dankzij het wonder van de techniek hoefde Janny er niet eens zelf bij te zijn!

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Tekst: Stefan Keerssemeeckers

Maak voordelig kennis met Story en kies een proefabonnement. Scoor 4 nummers voor €6,99 via Kiosk.nl

Of word lid van Story voor maar €2,30 per maand!