Heel Holland Bakt herdenkt oud-presentatrice Martine Bijl

Heel Holland Bakt

André van Duin, Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heyden hebben de overleden Martine Bijl herdacht tijdens de tiende verjaardag van de NPO-hit Heel Holland Bakt. Dat vertelt Van Duin, die Bijl heeft opgevolgd in het programma, donderdagavond in RTL Boulevard.

'Ze hoort er gewoon bij', zegt Van Beckhoven over Bijl, die de eerste drie seizoenen van Heel Holland Bakt presenteerde. Van der Heijden noemt Bijl 'een icoon'. 'Het is niet alleen een gemis voor Heel Holland Bakt, het is sowieso een gemis dat ze er niet meer is, want ze was heel veelzijdig.'

Complicaties hersenbloeding

Bijl werd in 2015 getroffen door een hersenbloeding, waarna Van Duin het presentatiestokje van haar overnam. In mei 2019 overleed Bijl op 71-jarige leeftijd aan de complicaties van de hersenbloeding.

 

Nieuw seizoen

Het tiende seizoen van NPO-hit Heel Holland Bakt gaat op zondag 18 december van start. Dat heeft Omroep MAX gemeld. De formule van het programma is niet veranderd: tien bakkers proberen de juryleden te overtuigen van hun talenten in de keuken. 

Bron: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.