• Liefde

Heeft Mick Jagger (77) eindelijk ware liefde gevonden?

Door Redactie
Heeft Mick Jagger (77) eindelijk ware liefde gevonden?

In geen enkele relatie bleef Mick Jagger zijn partner trouw. Toch vreest zijn huidige vriendin Melanie Hamrick niet dat ze bedrogen wordt door de zanger. En daar lijkt ze tot nu toe alle reden voor te hebben. Wat heeft de ballerina wat andere vrouwen kennelijk niet hadden?

Vierduizend vrouwen

Het leven van Mick Jagger heeft altijd bol gestaan van seks, drank en drugs. Hij zou met zo’n vierduizend vrouwen de lakens hebben gedeeld! Hij trouwde één keer: met Bianca Pérez-Mora Macías, die toen vier maanden zwanger van hem was. Na zeven jaar vroeg zij de scheiding aan, toen ze er op hun trouwdag achter kwam dat hij haar bedroog met topmodel Jerry Hall. ‘Mijn huwelijk eindigde op onze trouwdag.’ Jerry kreeg vier kinderen met Mick en de twee leken een match made in heaven.

Overspelaffaires

Niets bleek minder waar, want ook Jerry kreeg te maken met Micks overspelaffaires. Hij presteerde het zelfs om een dag nadat Jerry was bevallen van hun dochter Georgia met minnares Carla Bruni op vakantie te gaan naar Thailand. ‘Ik heb hem toen een ultimatum gesteld. Hij koos voor mij,’ zei Jerry. Maar ze kon niet voorkomen dat het wéér gebeurde. Na 21 jaar was de maat vol voor Jerry. ‘Hij heeft me zo vaak bedrogen, iedere andere vrouw had veel eerder een scheiding aangevraagd.

Beeld: BrunopressDit artikel komt uit Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.