• Showbizz

Heeft Britt Dekker spijt van haar Playboy-fotoshoot?

Door Redactie
Heeft Britt Dekker spijt van haar Playboy-fotoshoot?

Britt Dekker poseerde in 2011 naakt voor het blad Playboy. Toen zag ze het als een grote eer, maar zes jaar later twijfelt ze toch aan de beslissing om 'ja' te zeggen. 

Poedelnaakt

De blondine heeft sinds haar optreden in het datingprogramma Take Me Out veel aanbiedingen gekregen. Een daarvan is een fotoshoot voor Playboy waarbij ze helemaal uit de kleren moet. Britt heeft de kans aangegrepen en poseerde poedelnaakt voor de camera. Een keuze die ze nu wellicht anders had gemaakt. 

Ongemakkelijk

"Ik had misschien wel wat langer over die naaktfoto's in Playboy na moeten denken", aldus de BN'er in een interview in Veronica Magazine. "Ik werkte toen op de manage en de vaders van alle kinderen keken daarna ineens héél anders naar me." Inmiddels is Britt druk met haar YouTube-kanaal over paarden, iets wat wél volledig bij haar past. "Paardrijden is meer dan een sport. Het is een way of life. Het is geen hockeystick die je in de kast gooit zodra je thuiskomt en er pas weer uithaalt als je gaat trainen. Met paardrijden ben je continu bezig," aldus Britt.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders