• Volendam
  • Liefde

Hebben Monique en Jan Smit nog ruzie? Zangeres doet boekje open

Door Redactie
Hebben Monique en Jan Smit nog ruzie? Zangeres doet boekje open

De geruchten gaan al langer dat Monique (31) en Jan (35) Smit niet goed door één deur kunnen. Maar wat is hier eigenlijk van waar? De zangeres laat in de Shownieuws-podcast weten hoe het nu zit tussen broer en zus. 

Maar dat niet alleen: ook is er veel commentaar op Jan zijn rol als coach in The Voice of Holland. Ze proberen Monique dan ook te ontfutselen: 'Als jij jouw nieuwe nummer zou zingen bij The Voice, denk je dat Jan draait met zijn stoel?' Hierop reageert Monique: 'Oeh, dat is gemeen. Mag ik toch hopen van wel!'

Nooit meedoen

Toch zou ze zelf nooit meedoen aan zo'n programma. In de jury zitten zou misschien nog kunnen, al vindt Smit niet helemaal dat ze daar thuishoort. Maar hoe vindt ze alle kritiek op haar broer? 'Ik was elf toen Jan bekend werd, dus ik weet niet beter dan dat er over een van ons allen ergens kritiek vandaan komt. Dat laat ik echt helemaal links liggen, wij allemaal trouwens.'

Berichtje

Monique stuurt hem dan ook geen berichtje. 'Dat heeft hij echt niet nodig. Jan kennende, dat doet hem helemaal niks [...] Vanaf het begin af aan heeft iedereen al iets over hem of mij gevonden, maar hij is inmiddels 35 en dan laat je dat koud.' Toch is natuurlijk dé vraag: hoe is hun band op dit moment? 'Dat is helemaal prima, heel Nederland wil dat maar al te graag weten.' Ze benadrukt dat er verder echt helemaal niks aan de hand is.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.