• Hazes

Hebben André en zus Roxeanne geen ruzie meer?

Door Redactie
Hebben André en zus Roxeanne geen ruzie meer?

Bloed, zweet en tranen: aankomend weekend vindt in Amsterdam weer het grote muziekspektakel Holland Zingt Hazes plaats. Een familiefeestje met een pijnlijk randje: de ruzie tussen André en zus Roxeanne. 

Toch lijkt het, als we de video's en foto's op social media moeten geloven, dat het weer koek en ei is?

Goede sfeer

Tijdens de repetities lijkt de sfeer minder gespannen dan vorig jaar toen de twee als vreemden naast elkaar op het podium stonden. "We hebben het allemaal leuk met elkaar onderling. Het is heel gezellig", zegt Roxeanne tegen De Telegraaf. 

Verzoening?

Ook Jeroen van der Boom moet toegeven dat het allemaal veel lekkerder loopt dan voorgaande jaren waar de breuk goed te voelen was. "Het is nog nooit zo goed gegaan als dit jaar. Er is nog geen sprake van een duet tussen die twee. Maar wellicht gaat dat nog lukken, misschien nog wel sneller dan je denkt", aldus de zanger. 

Duet

De breuk ontstond toen Dré een relatie kreeg met de zestien jaar oudere Monique. Roxeanne en moeder Rachel stonden niet achter deze liefde en lieten dat blijken. Waarop André (hij woonde nog thuis) zijn koffers pakte. Inmiddels gaat het weer goed tussen moeder en zoon, maar of de ruzie tussen André en zijn zus echt is bijgelegd? Wordt vervolgd...

Ruzie

Vorig jaar gaf Roxeanne nog een openhartig interview aan Het Parool over de bonje. “Ik weet nog steeds niet wat ik fout heb gedaan, behalve dat ik achter mijn moeder ben blijven staan en ik misschien meer mijn eigen gevoel had moeten volgen in plaats van een kant te kiezen", aldus Roxeanne. 

Bron: Het Parool/Instagram/RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders

Hebben André en zus Roxeanne geen ruzie meer?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.