• Liefde

Hartverscheurend: oud-Utopiaan Rowena heeft miskraam gehad

Door Redactie
Hartverscheurend: oud-Utopiaan Rowena heeft miskraam gehad

Rowena Baierl en haar vriend hebben met pijn in hun hart afscheid moeten nemen van hun ongeboren zoontje. De oud-Utopiaan maakt bekend een miskraam te hebben gehad. 

'Een aantal weken geleden hebben wij het intens verdrietige nieuws ontvangen dat onze baby gestopt is met groeien,' laat Rowena op Instagram weten. De voormalig realityster en haar vriend moesten afscheid nemen van hun kindje. Met hoeveel weken de zwangerschap is afgebroken, maakt ze niet bekend. 'Wij proberen in alle rust dit een plekje te geven,' besluit Rowena.

Condoleances

Rowena en haar vriend ontvangen veel steunbetuigingen. 'Wat erg voor jullie. Heel veel sterkte,' reageert Robin Martens. 'Ach neee liefje. Wat vreselijk om te horen! Heel veel sterkte beide,' laat Temptation Island-deelnemer Rosanna weten. 

Tekst gaat verder onder de Instagrampost

Aankondiging

Eind april maakte de voormalig realityster bekend in verwachting te zijn. 'Met veel blijdschap mogen we het eindelijk zeggen. Wij verwachten ons eerste kindje. Heel dankbaar voor dit wondertje!' Rowena was in november uitgerekend. 

Liefde

Ze is al enige tijd gelukkig met haar vriend. In juni vorig jaar kondigde Rowena aan de liefde van haar leven gevonden te hebben. Verder laat ze maar weinig los over haar vlam.

Beeld: Instagram 

Hartverscheurend: oud-Utopiaan Rowena heeft miskraam gehad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.