Harry Mens na aanvaring met FvD-kopstuk: ‘Theo Hiddema is de oude niet meer...’

Door Redactie
Harry Mens na aanvaring met FvD-kopstuk: ‘Theo Hiddema is de oude niet meer...’

Het was pijnlijke televisie: politicus Theo Hiddema die aan de tafel van Business Class tegen Harry Mens sprak alsof hij een kind was. Gaat het wel goed met de FvD-prominent?

Ook toen nog maar weinigen van Theo Hiddema hadden gehoord, was hij al meer dan welkom aan de Business Class-tafel van Harry Mens op RTL7. Inmiddels is Theo’s politieke ster flink gerezen als tweede man van Forum voor Democratie en heeft hij meer noten op zijn zang dan ooit tevoren. En daar heeft zijn oude makker Harry inmiddels de gevolgen van ondervonden! In Business Class zei Theo onlangs zelfs dat hij helemaal geen zin had gehad om die dag naar de tv-studio in een Noordwijks hotel te komen, en betichtte Harry van ‘een schamele ondervraging’! Wat ondankbaar gedrag, zeker omdat Theo in het verleden maar al te graag bij Harry aanschoof om zijn partij FvD te promoten. In de uitzending liet Harry dan ook duidelijk merken teleurgesteld te zijn in Theo. En dat blijkt geen gespeelde emotie te zijn geweest. ‘Nee, ik vond het echt niet leuk wat hij deed,’ vertelt Harry aan Story. 

De oude niet meer

'Hij deed neerbuigend en zei tijdens het interview zelfs iets van: Wat doe ik hier eigenlijk? Hoewel ik weet dat Theo een rare is, vond ik dat teleurstellend.’ Harry leerde Theo in de loop van de jaren goed kennen en ziet dat het niet goed gaat met de politicus. ‘Theo is de oude niet meer. Eigenlijk al niet meer sinds zijn vrouw is overleden. Daarna is hij erg in zichzelf gekeerd geraakt en bijzonder cynisch geworden. Ik vraag me ook af of die politieke wereld wel echt iets voor hem is. Ik zie in elk geval dat hij de laatste tijd absoluut niet happy is. Het gaat niet goed met hem.’ Harry en Theo hebben één en ander inmiddels uitgepraat en de komende jaren zullen we de politicus nog heel wat keren zien aanschuiven bij Harry. ‘Zeker. Ik heb net een contract getekend voor nog drie seizoenen Business Class.’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 25 ligt nu in de winkel of lees je verder via Blendle

Harry Mens na aanvaring met FvD-kopstuk: ‘Theo Hiddema is de oude niet meer...’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders