• Royals
  • Britse Royals

Harry en Meghan keren na een jaar terug naar Engeland

Door Redactie
Harry en Meghan keren na een jaar terug naar Engeland

Na een jaar gedoe botert het weer tussen de Britse prinsen William en Harry. Reden voor de man van Meghan Markle om toch weer naar zijn geboorteland te gaan.

Vooralsnog zijn Harry en Meghan van plan om aankomende zomer naar Engeland te komen, als dat 'corona-technisch' kan.

Feestje

Het is niet dat ze echt helemaal terugkeren, maar de twee zullen aanwezig zijn bij Trooping the Colour, het jaarlijkse defilé te ere van de verjaardag van Harry's oma Queen Elizabeth.

Boze broers

Een jaar geleden spraken William en Harry nauwelijks met elkaar en was er veel onenigheid. 'William was toen zo boos op zijn broer, dat hij hem niet kon zien of luchten. Ze hadden toen een lunch met de koningin en de rest van de familie, maar William zat daar alleen uit respect voor zijn grootmoeder. Hij kon het niet verkroppen dat Harry hem, en de familie, in de steek liet', aldus koningshuisdeskundige Katie Nicholl.

Na een jaar 

Dat zou de eerste keer zijn dat de broers herenigd worden. Nicholl: 'Harry zei eerder al eens dat ze beiden een andere weg bewandelen nu, maar ik denk dat dat hen juist sterker maakt. Harry is echt veel meer zijn eigen persoon geworden en William weet nu ook zijn weg te vinden zonder Harry naast hem. Het komt wel goed met die twee.'

Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.