'Harren mogelijk langer vast om veiligheid'

Door Redactie
'Harren mogelijk langer vast om veiligheid'

Bowy Harren, de zoon van de in opspraak geraakte zanger Mick Harren, kan maar één ding bedenken waarom de rechter-commissaris heeft besloten dat zijn vader voorlopig blijft vastzitten.

'Ik weet niet hoe de rechter-commissaris ernaar gekeken heeft', reageerde Bowy in RTL Boulevard. 'Misschien wil hij m’n vader wel vasthouden vanwege z’n eigen veiligheid. Als hij verstandig is en hem langer wil vasthouden, is dat de enige reden.'

'Een beetje onzin'

Elke andere reden vindt Bowy 'eigenlijk een beetje onzin'. 'Maar het is niet anders. Ik had verwacht dat hij vrij zou komen', zegt hij. 'Mensen die anderen in de poten schieten, staan na twee dagen weer buiten. Mijn vader heeft dat niet eens gedaan en wordt langer vastgehouden. Het is toch een BN’er en dat vinden mensen leuk. Dan wordt het altijd spannender gemaakt dan het is.'

Nepwapen

Mick Harren wordt verdacht van bedreiging en van overtreding van de Wet wapens en munitie. Hij werd vrijdagavond gearresteerd toen hij met een wapen zwaaide in een horecagelegenheid in Purmerend. Hij zou zijn voormalige stiefzoon hebben bedreigd. Bowy zei maandag dat het om een nepwapen ging. De rechter-commissaris van de rechtbank Noord-Holland besloot dinsdag het voorarrest van de zanger te verlengen. Mick zit nog zeker veertien dagen vast.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

'Harren mogelijk langer vast om veiligheid'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders