Hardwell heeft na ruim 3 jaar pauze 'meer energie dan voorheen'

Hardwell heeft na ruim 3 jaar pauze 'meer energie dan voorheen'

Hardwell is na zijn sabbatical weer helemaal terug in de muziekwereld. De dj zegt in gesprek met het ANP dat de pauze die hij in 2018 inlaste hem goed heeft gedaan en dat hij zich nu zelfs energieker voelt dan ooit tevoren.

'De mallemolen begint weer, heel leuk', zegt Robbert van de Corput, zoals de muzikant echt heet, maandag op de rode loper van de Buma Awards.

'Tijd voor mezelf'

'Het was ontzettend spannend, maar ook ontzettend leuk om weer terug te zijn. Ik vind nog steeds dat ik het allermooiste beroep van de wereld heb, alleen toen ik in 2018 besloot om te stoppen had ik even wat tijd voor mezelf nodig', zegt hij over zijn ingelaste break.

Pauze

De Nederlandse dj maakte in augustus 2018 bekend voor onbepaalde tijd een pauze te nemen omdat hij ten onder dreigde te gaan aan de werkdruk. Zijn laatste optreden was tijdens het Amsterdam Dance Event in oktober 2018. 'Nu ben ik sterker en beter dan ooit terug', aldus de 34-jarige. 'Ik heb een album gemaakt in de tussentijd, een van de meest persoonlijke dingen die ik tot nu toe heb gedaan. Het voelt supergoed om weer terug te zijn, ik heb misschien ook wel meer energie dan ik voorheen had.'

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.