• Ik Vertrek

Hans van 'De Scheetjes' wéér in de problemen

Hans van 'De Scheetjes' wéér in de problemen

De Scheetjes zijn niet meer, maar toch komt vooral Hans nog wel eens in het nieuws. Afgelopen september deelde hij zijn trouwplannen, maar over het algemeen zit het Hans na de scheiding met Karin niet mee. Ook nu ervaart het ex-Scheetje wéér problemen. 

2021 was niet echt het jaar voor de 'Scheetjes'. Hans en Karin besloten uit elkaar te gaan. Hans ontmoette al snel een nieuwe vlam en uiteindelijk liep Karin weg met de broer van Hans. Een ware soap! Ook de officiele scheiding verliep niet soepel en dit werd zelfs online uitgevochten. Na dat alles kampte Hans ook met gezondheidsproblemen waardoor hij in het ziekenhuis werd opgenomen...

In het water gevallen 

Je zou de beste man een beetje rust gunnen, maar het is opnieuw chaos in het leven van Hans. Dit keer heeft het te maken met zijn golfbaan, Flamingo Adventure Golf. De regen blijft al twee weken uit de lucht vallen op Bonaire, waardoor zijn golfbaan volledig onder water is gelopen. Hans zegt tegen Shownieuws dat hij al twee weken geen gasten meer kan ontvangen. Daarbij zal het water ook nog flinke schade aan de golfbaan hebben aangericht.

Slootje graven 

Gelukkig is nieuwe liefde Sorina een grote steun en toeverlaat. Samen met haar heeft Hans zelf een slootje gegraven, zodat het water weg kan lopen. Toch zal dat voorlopig nog niet baten, aangezien de omgeving nog volledig blank staat en het slootje dus niets kan afvoeren.

Trouwplannen

Ondanks de problemen en gevechten lijkt Hans in ieder geval zijn liefdesleven weer op de rit te hebben. Hij kondigde pas geleden namelijk trouwplannen aan. 'Als de pastoor het goed vindt gaan wij zo snel mogelijk voorgoed trouwen !!!', schreef een gezegende Hans in september op de Facebook-pagina van de golfbaan van Hans. Juist op het moment dat Hans op weg wilde naar Nederland voor een hereniging met Karin, ontmoette hij zijn nieuwe vlam. Achter een balie op het vliegveld van Bonaire stond namelijk Sorina en van het een kwam het ander: nummers werden uitgewisseld en tijdens een ontmoeting op hun golfbaan sloeg de vonk over. 

Bron: Shownieuws | Beeld: NPO

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.