Hans van 'De Scheetjes' haalt keihard uit naar ex Karin

Door Redactie
Hans van 'De Scheetjes' haalt keihard uit naar ex Karin

Er is de laatste tijd flink wat ophef omtrent 'De Scheetjes'. Zo zou Hans al samenwonen met zijn nieuwe vlam op de minigolfbaan op Bonaire en Karin is inmiddels smoorverliefd geworden op de broer van Hans. De twee liggen nu in de kling, omdat Karin geld eist. Iets wat Hans enorm frustreert en dat laat hij dan ook weten op social media. 

Hans windt er geen doekjes meer om. Zo uit hij zijn frustraties op Facebook, waardoor hij snoeihard uithaalt naar zijn ex Karin.

Alimentatie 

De twee ex-geliefdes zijn op dit moment verwikkeld in een strijd om alimentatie. Op Facebook deelt Hans namelijk een brief van de advocaat van zijn ex, waarin Karin partneralimentatie van 5.000 euro per maand eist. Een bedrag wat volgens hem niet haalbaar is, waardoor hij publiekelijk naar zijn ex uithaalt. 

Broer

Eerder liet Karin aan RTL Boulevard weten dat ze als een blok gevallen is voor de broer van Hans. 'Het gebeurde gewoon', zei ze destijds. Ook dit levert de nodige frustraties bij Hans op, wat hij dan ook uit op zijn account. 'Nog nooit heb ik iets gekregen, alleen maar gespaard. Uiteindelijk voor niks, zodat zij met mijn broertje een leven kan beginnen in Nederland', schrijft hij onder anderen op Facebook. 

Bron: Shownieuws, Superguide | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.