Hans van 'De Scheetjes' deelt trouwplannen

Door Redactie
Hans van 'De Scheetjes' deelt trouwplannen

2021 was niet echt het jaar voor de 'Scheetjes'. Hans en Karin besloten uit elkaar te gaan. Hans ontmoette al snel een nieuwe vlam en uiteindelijk liep Karin weg met de broer van Hans. Een ware soap! Ook de officiele scheiding verliep niet soepel en dit werd zelfs online uitgevochten. Ondanks de problemen en gevechten lijkt Hans in ieder geval zijn leven weer op de rit te hebben. Hij kondigt namelijk trouwplannen aan. 

Op de Facebook-pagina van de golfbaan van Hans, verschijnt plotseling een persoonlijk nieuwtje. 'Als de pastoor het goed vindt gaan wij zo snel mogelijk voorgoed trouwen !!!', aldus een gezegende Hans en vriendin. 

De tekst gaat verder onder de post.

Nieuwe vlam

Juist op het moment dat Hans op weg wilde naar Nederland voor een hereniging met Karin, ontmoette hij zijn nieuwe vlam. Achter een balie op het vliegveld van Bonaire stond namelijk Sorina en van het een kwam het ander: nummers werden uitgewisseld en tijdens een ontmoeting op hun golfbaan sloeg de vonk over. En die vlucht naar ons kikkerlandje? Die kwam er niet meer. Sorina is 32 jaar en geboren en getogen op Bonaire. Ook is ze niet zo van de alcohol en heeft ze liever niet dat Hans nog drinkt. 'Tegenwoordig mag ik nog vier flesjes op een dag en zit ik aan mijn vijfde? Dan schopt zij dat flesje uit mijn hand.

Drankprobleem

Karin vertelde eerder al dat Hans achttien biertjes op een dag kon drinken en ook nog eens drie glazen wodka. In juni van dit jaar ging het opnieuw helemaal mis. Het koppel kreeg heftige ruzie waarbij Hans volgens Karin zelfs agressief werd. Voor haar was dat de druppel. 'Hij schreeuwde dat hij helemaal klaar met me was en dat ik mijn spullen moest pakken en oprotten...', verklaarde zij eerder aan de krant. 'Tsja, ik was gewoon bang en die nacht ben ik in een hotel gaan slapen. Het leek wel of er in zijn hoofd iets was gebarsten.' Ook Hans reageert destijds op de beschuldigingen van Karin: hij vond niet dat hij een 'groot probleem' heeft.

Broer

Karin is als een blok gevallen voor de broer van Hans. 'Het gebeurde gewoon', vertelde ze eerder aan RTL Boulevard. 'Het was eigenlijk een beetje door mijn schoonzus. We gingen een dagje naar de braderie. We bleven slapen bij mijn schoonzus, en daar sloeg de vonk over.' Johan was ook pas geleden gescheiden. Door de gesprekken die ze over hun scheidingen hadden, hadden ze een klik. 'Ook met de problemen die we hadden en hebben.'

Bron: RTL Boulevard | Beeld: SBS

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.