• Showbizz

Hans Klok langer te zien met Vegas-show

Door Redactie
Hans Klok langer te zien met Vegas-show

De shows die Hans Klok momenteel geeft in The Harbour Club Theater op Cruquiuseiland in Amsterdam-Oost krijgen een vervolg. De voorstelling is zeker nog tot en met maart te zien, zo hebben de producenten donderdag bekendgemaakt.

Klok gaat daarnaast in december optreden op kerstavond, eerste kerstdag en oudejaarsavond. 'Optreden met Kerstmis en oudejaarsavond geeft altijd een speciaal tintje aan de avond', zegt de illusionist. 'Ik vind het een eer om op deze avonden met mijn Diva’s of Magic en de fantastische cast en crew van Vegas in de Harbour Club Theater in Amsterdam te staan. Dus we vieren dit jaar toch nog oud en nieuw in Vegas.'

Dinnershow

Vegas is een dinnershow geheel in stijl van Kloks zo geliefde Vegas. De voorstelling ging vorige maand in première. Het is voor hem voor het eerst in anderhalf jaar tijd dat hij weer optreedt op een vaste plek. Vorig jaar oktober kwam Klok terug uit Vegas nadat al zijn shows vanwege de coronacrisis waren gecanceld.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.