• Liefde

Hans Klok is weer verliefd en dít is de gelukkige

Door Redactie
Hans Klok is weer verliefd en dít is de gelukkige

Vorig jaar liep zijn relatie van een paar maanden op de klippen, maar inmiddels is Hans Klok weer gelukkig in de liefde. De illusionist onthult dat hij sinds zes maanden smoorverliefd is! 

Lees ook: De échte reden waarom Sandra boer Olke de rug toekeerde

Geheim

Hans heeft zijn nieuwe liefde al die maanden geheim weten te houden. Dat vond de illusionist best lastig. "Ik heb vroeger veel met de media gedeeld, doe ik nu minder," zegt hij in een interview met Veronica Magazine. Nu schreeuwt Hans het eindelijk van de daken. 

Griekse God

De illusionist is als een blok gevallen voor een Griekse God. "Spierwit, komt nooit in de zon. Net zo'n beeld. Maar dan levend. En ik vind hem ook nog superintelligent. Dat vind ik nogal snel van mensen, hoor. We zijn een heel leuk duo, en ik hou hem lekker helemaal voor mezelf," vertelt Hans.

Stoute schoenen

Hij leerde zijn kersverse vriend kennen tijdens zijn theatershow. "Hij stond naast me, en ik wist: dit is gewoon de knapste man die ik ooit gezien heb. Maar ja, dacht ik, die heeft natuurlijk gewoon een vriendin of een vrouw," zegt Hans. De illusionist besloot toch de stoute schoenen aan te trekken en vroeg om zijn nummer. Daarna zijn de twee wat gaan drinken en sindsdien is het dikke mik. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders