Hans en Karin van 'De Scheetjes' vechten online ruzie uit: 'Regel jouw scheiding'

Door Redactie
Hans en Karin van 'De Scheetjes' vechten online ruzie uit: 'Regel jouw scheiding'

Hans en Karin van De Scheetjes zijn verwikkeld in ruzie die ze online uitvechten. Waar het gekibbel over gaat? Onder andere over hun scheiding...

Op Facebook gooien de twee flink met modder naar elkaar. 

Ruzie

Op het social media-kanaal van Karin laat Hans een bericht achter en eist haar om de scheiding te regelen. Karin is hier echter niet van gediend en laat aan haar ex-partner weten dat hij degene is die mee moet werken. Zo maakt ze aan Hans duidelijk dat ze al sinds oktober dingen hiervoor aan het regelen is. Toch vraagt Hans zich af hoe lang het allemaal nog gaat duren. Ook laat hij aan Karin weten dat alles blijft zoals het is, hij wil alleen dat de scheiding afgerond wordt. 'Hoor al twee maanden niets meer', aldus Hans. 

Geld

Wanneer Karin niet op het laatste berichtje reageert, besluit Hans nóg een berichtje te sturen. Zo laat hij weten dat hij inmiddels al 4000 euro kwijt is en dat Karin in de tussentijd dat ze alimentatie aanvroeg ook de scheiding had kunnen afronden. Uiteraard besluit Karin om op dit berichtje te reageren en laat ze weten dat ze Hans een 'zeikerd' vindt. Ook beweert Karin dat zij het dubbele kwijt is en dat Hans niet zo 'zielig' moet doen. 

Bron: Shownieuws | Beeld: NPO

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.