Hanneke Groenteman weigerde 'Isola di Beau' vanwege medegast

Door Redactie
Hanneke Groenteman weigerde 'Isola di Beau' vanwege medegast

TV-coryfee Hanneke Groenteman heeft geen zin om in de opvolger van Lago di Beau te zitten - en dat komt voor een groot deel door Juventus-voetballer Matthijs de Ligt.

Hanneke kreeg van Beau het aanbod om naar Italië af te reizen voor zijn nieuwe interviewreeks Isola di Beau, de opvolger van het programma Lago di Beau, dat vorig jaar redelijk wat indruk maakte bij kijkers. De vlucht zou slechts een paar dagen na haar volgens kijkers geslaagde Boerderij van Dorst-optreden plaatsvinden, maar de gast waar ze bij Beau een duo mee zou vormen, gaf bij Hanneke de doorslag om te cancelen. 

Matthijs de Ligt

'A was Raven eerder, maar ik vind het soortgelijk gewicht van Raven… Dat gaf bij mij wel een beetje de doorslag. Ik vind het soortgelijk gewicht van Matthijs de Ligt; daar durf ik mijn hand niet voor in het vuur te steken, om daar drie dagen mee te verkeren. Beau wel hoor, Beau wel', zo gaf ze eerlijk toe in de podcast Teun & Gijs Vertellen Alles, van haar zoon Gijs Groenteman.

Bejaarde gast

Als het allemaal niet zo dicht op elkaar zat, was het al een ander verhaal. 'Ik zou het absoluut graag gedaan hebben als Raven van Dorst er niet voor zat.' Wel vindt Hanneke het eigenlijk maar raar, op deze manier in de spotlights staan. 'Ik vind het hysterisch, opgefokt en raar om alsmaar als bejaarde gast in dit soort programma’s te verschijnen.' Gijs: 'Dat vind ik ook een beetje Catherine Keyl-achtig. Om alles te doen, zal ik maar zeggen.' Het lijkt er trouwens op dat Hanneke in ieder geval financieel de juiste keuze maakte: volgens haar betaalt Beau helemaal niks! 'Bij Van Dorst wel.'

Bron: Veronicasuperguide.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.