Halfnaakte vrouw 'verstoort' Vandaag Inside

Door Redactie
Halfnaakte vrouw 'verstoort' Vandaag Inside

Terwijl Eva Jinek zich in haar talkshow verontschuldigde voor wéér een ordeverstoring, haalde Vandaag Inside een fikse stunt uit om Jinek belachelijk te maken. Een stripper dook vanuit het publiek de zaal in, en… natuurlijk ging het óók weer fout.

De talkshow Jinek wordt de laatste weken zó vaak verstoord, dat kijkers zo langzamerhand vermoeden dat er opzet in het spel is. Een klimaatactivist lijmde zichzelf aan tafel, voetbalfans liepen tierend uit de studio, en dinsdagavond was er ineens een protest tegen WK voetbal in Qatar.

Misdaadjournalist John van den Heuvel liet vandaag weten dat hij voorlopig niet meer in talkshows verschijnt, zo lang de beveiliging niet is opgeschroefd. Volgens Eva Jinek zijn er maatregelen genomen om dit soort fratsen voortaan te voorkomen.

‘Deze hebben we uitgenodigd!’

In Vandaag Inside werd flink gelachen om de tegenslagen bij Jinek. Tijdens een discussie sprong er ineens een stripper uit het publiek, die in lingerie door de studio begon te rennen. Brandweerman Theo moest er in 'Laurel & Hardy'-stijl achteraan, terwijl de heren aan tafel grappen maakten over activisten. ‘Deze hebben wij uitgenodigd!’

Leuke grap, maar natúúrlijk gebeurde er ook weer iets raars in Vandaag Inside. Eén van de mannen in het publiek gaf de dame een tik op haar billen, waarna hij meteen de studio werd uitgezet. 

René van der Gijp lachte om het incident: ‘Je mag tegenwoordig ook niks meer!’ Wilfred Genee was echter resoluut: ‘Dat was niet helemaal de bedoeling.’

Na alle verstoringen van tv-programma’s is het de vraag of we de komende weken weer gewoon rustig een talkshow kunnen kijken. Volgens Even tot Hier niet: zij riepen popsensatie K-otic bij elkaar om het uit te leggen!

Je ziet Vandaag Inside elke werkdag op SBS6, rond 21.30 uur.

Je las een artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: Still Vandaag Inside

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Storynieuwsbrief.