• Liefde

Had Mark Rutte iets met Erik Mouthaan?

Door Redactie
Had Mark Rutte iets met Erik Mouthaan?

Op het Binnenhof wordt in de wandelgangen flink geroddeld. Vooral het liefdesleven van onze parlementariërs wordt gretig besproken, zeker als die er een ietwat mistig privéleven op nahouden, zoals minister-president Mark Rutte. Wat is er bijvoorbeeld waar van het bizarre gerucht dat hij iets had met RTL-correspondent Erik Mouthaan?

Zeker nadat weekblad Story afgelopen juni als eerste én exclusief met onthullingen over de privégedragingen van D66-coryfee Alexander Pechtold naar buiten kwam, is het persoonlijke leven van onze parlementariërs op het Haagse Binnenhof meer dan ooit onderwerp van gesprek – niet alleen bij het grote publiek, maar ook bij de dames en heren politici zelf. In de wandelgangen rond de Tweede Kamer wordt dagelijks wat afgeroddeld met en vooral over elkaar.

Privéleven 

Een van de geruchten die daar al een poosje rondzingen betreft minister-president Mark Rutte (51). Dat er juist over hem gekletst wordt, is niet vreemd. Wat je de immer goedgemutste premier ook vraagt, altijd heeft hij een spontaan en positief antwoord paraat, of het nu gaat over de ouderenzorg of de dividend-belasting. Maar als de vraag zijn privédomein nadert, is hij minder toeschietelijk. Rutte is nog altijd vrijgezel en de enige plek die door zijn verzorgde vingers beroerd wordt, is zijn piano in zijn appartement in Den Haag. Juist omdat Rutte als machtigste man van het land een goed uitziende, charmante verschijning is, vraagt menigeen zich af waarom het maar niet lijkt te lukken in de liefde, voor wat betreft het deel waar de goegemeente zicht op heeft. Er is weleens gesteld dat de premier gewoonweg geen man is voor een relatie, en heus zijn persoonlijke verlangens op gezette tijden gevoed weet. Rutte’s werkagenda kan vermoedelijk niet eens dicht door de ontelbare afspraken die hij heeft; een serieuze liefdesrelatie onderhouden past nu eenmaal maar moeilijk binnen diens werkritme.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Had Mark Rutte iets met Erik Mouthaan?

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP