• Liefde

Haar vriend is twee jaar ouder dan haar dochter: Trouwt Madonna met nieuwe liefde?

Door Redactie
Haar vriend is twee jaar ouder dan haar dochter: Trouwt Madonna met nieuwe liefde?

Na twee scheidingen en tal van mislukte relaties lijkt Madonna (62) het ware geluk te hebben gevonden bij Ahlamalik Williams (26), de achtergronddanser die slechts twee jaar ouder is dan Lourdes, de oudste dochter van de popdiva. De liefde tussen hen zou zelfs zo serieus zijn, dat Madonna een derde huwelijk niet uitsluit. Maar er is één probleem...

Madonna vind opnieuw haar geluk bij de 36 jaar jongere achtergronddanser Ahlamalik Williams. Met hem lijkt ze te zijn begonnen aan een tweede jeugd, want afgelopen zomer vierden ze haar 62e verjaardag op tropisch Jamaica, waar de drank rijkelijk vloeide en de jointjes niet aan te slepen waren.

Trouwen

Volgens haar schoonvader Drue is het ware liefde tussen zijn zoon en Madonna. ‘Ze zijn heel erg gelukkig samen. Madonna heeft me verteld dat ze echt veel van Ahlamalik houdt en er alles aan wil doen om een stabiele relatie met hem te hebben,’ aldus Drue in de Mirror. ‘ Het is echter te hopen dat Madonna óók de zegen krijgt van haar 24- jarige dochter Lourdes. Na twee scheidingen had de zangeres Lourdes immers beloofd nooit meer te zullen trouwen. Toen ze die belofte eerder bijna verbrak, nadat ex-geliefde Brahim Zaibat, die 30 jaar jonger was dan Madonna, haar ten huwelijk had gevraagd, was Lourdes woedend. Of Lourdes inmiddels van mening is veranderd, zal de tijd leren.

Door: Kyra Rutgers | Beeld: Getty Images

Lees het hele verhaal in Story. Dit artikel komt uit Story. Editie 44 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.