• Liefde

Haar liefdesgeheimpje: Sita woont samen met Froukje’s ex

Door Redactie
Haar liefdesgeheimpje: Sita woont samen met Froukje’s ex

Na een eerdere relatiebreuk heeft Sita Vermeulen zich verzoend met Daniël Sleutel. De zangeres woont inmiddels samen met de man die in het verleden de lakens deelde met... Sita’s showbizz-collega! 

Sita Vermeulen is dolgelukkig met Daniël Sleutel. Zó gelukkig zelfs dat de twee zijn gaan samenwonen in het pittoreske Ilpendam. ‘Ik heb een tijd in Amsterdam gewoond,’ vertelt Daniël aan Story. ‘Maar eerlijk gezegd was ik de drukte wel een beetje zat. Nu woon ik in Ilpendam bij Sita.’ Dat ze nu weer zo gelukkig zijn, had het liefdeskoppel niet kunnen bevroeden toen ze eerder besloten hun relatie te verbreken. ‘We zijn even uit elkaar geweest,’ vertelde Sita destijds aan Story. ‘Die breuk hadden we allebei even nodig om na te denken. Met een perfect resultaat.’ Overigens is Sita’s geliefde geen onbekende in het showbizzwereldje. Eerder beleefde hij een romance met Froukje de Both, in de tijd dat zij in Goudkust schitterde als Mariëtte Zomers.

Dit verhaal komt uit Story. Editie 5 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders