Guus Meeuwis en Manon Meijers wonen samen!

Door Redactie
Guus Meeuwis en Manon Meijers wonen samen!

Guus Meeuwis en zijn vriendin Manon Meijers zijn al zeker sinds de zomer van 2016 samen, maar zetten nu dus een volgende stap in hun relatie. Ze zijn gaan samenwonen, zo is te zien op de Instagram van de styliste.

 'Proost, op samenwonen! En dubbele kasten!' schrijft Manon. 'En op shoppen in zijn kast en ontdekken dat die blouse jou ook leuk staat.' Dat Guus zijn kledingkast moet delen, lijkt hem niet te deren. 'En eerlijk is eerlijk... dat hemd staat jou veel beter..', plaatst de 46-jarige Brabantse zanger onder de foto op Instagram. 'En toen was ons huis ineens een paleis...', schrijft hij verder.

Boze buurt

In december kwam in het nieuws dat Guus zijn huis in Tilburg liet slopen. Hij had het datzelfde jaar gekocht. Buurtbewoners waren boos dat het pand - een markante villa - zomaar tegen de vlakte mocht gaan. Het pand kende geen beschermde of monumentale status, dus de sloop kon zijn doorgang vinden.

Voor zijn relatie met Manon, was Guus getrouwd met Valérie. Met haar heeft hij vier kinderen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP | Bron: ANP