Guido Spek onthult of hij in GTST blijft

Door Redactie
Guido Spek onthult of hij in GTST blijft

Guido Spek combineert zijn rol in Goede tijden, slechte tijden met het spelen van theaterconcerten en toneel. In het komende theaterseizoen speelt Guido in de productie Late Lente. "Het zal een achtbaan worden, maar ik denk dat er nog meer te combineren valt", vertelt de acteur en muzikant in het AD.

Theatertour

Guido ziet kansen om de theatertour te koppelen aan een aantal concertjes. "Als we ergens in een stad voorstellingen spelen kan ik dat daar op een andere avond misschien wel doen", aldus de GTST'er. "Het land in, nieuwe plekken, andere omstandigheden. Spelen in de zaal geeft een lekker gevoel. Alsof je een wedstrijd speelt. Een ander soort spanning dan in de studio waar je geen publiek hebt en alles nog gemonteerd moet worden."

GTST

Toch blijft zijn rol als Sjoerd Bouwhuis in GTST zijn basis. "Ik zat laatst te denken dat ik al langer in GTST speel dan op school heb gezeten. Nu leek vooral die middelbare school wel episch lang. Maar nee, GTST verveelt zeker niet. De verhaallijnen, mijn collega’s. En bijzonder dat je al zolang iets maakt met een bepaalde groep mensen op dezelfde locatie, maar wat toch elke keer weer nieuw is."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Guido Spek onthult of hij in GTST blijft

Beeld: Edwin Smulders | (ANP)