• GTST

GTST’s Bertrie: ‘Mijn familie en vrienden ga ik erg missen’

Door Redactie
GTST’s Bertrie: ‘Mijn familie en vrienden ga ik erg missen’

Met haar rol in GTST kwam voor Bertrie Wierenga een droom uit, al komt die wel met een prijs. De actrice ziet zich gedwongen haar familie en vrienden achter te laten.

Sinds Bertrie in GTST schittert, reist ze dagelijks op en neer tussen haar woonplaats Leeuwarden en Amsterdam, waar de serie wordt opgenomen. ‘Ik heb met mezelf afgesproken om dat reizen maar te zien als een rustmoment, mijn uren van kalmte. Maar ik ga nu wel richting Amsterdam verhuizen en dat vind ik een behoorlijk moeilijke stap. Mijn familie en mijn vrienden zitten allemaal in Leeuwarden. Ik voel me heel erg thuis daar en dat is altijd zo geweest. Ik denk dat het in mijn hart ook altijd mijn thuis zal blijven, maar qua reistijd – en überhaupt voor mijn carrière – is het gewoon beter om nu richting Amsterdam te gaan. Het zij zo, maar ik denk dat ik mijn familie en vrienden erg ga missen.’ 

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

GTST’s Bertrie: ‘Mijn familie en vrienden ga ik erg missen’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.