• GTST
  • Liefde

GTST-ster Dorian Bindels: ‘Het lijkt me leuk om verliefd te worden...’

Door Redactie
GTST-ster Dorian Bindels: ‘Het lijkt me leuk om verliefd te worden...’

Als rechercheur Daan Stern in GTST brengt Dorian Bindels heel wat vrouwenharten op hol. In het echte leven is dat niet anders. Toch slaagt de acteur er niet in die ene speciale vrouw te vinden. 

Dorian is de zoon van Guido Bindels, een naam die zo ongeveer alle Nederlandse vips kennen. Guido heeft namelijk het bedrijf De Oesterkoning en is op de betere partijen met zijn ‘zoute goud’ een gewilde attractie. En ook vader Guido opent zowel zijn oesterschelpen als damesharten in een handomdraai! De appel valt wat dat betreft niet ver van de boom, al is het voor zoon Dorian op liefdesgebied alweer een tijdje rustig. Hoe kijkt de GTST-hunk daar zelf tegenaan? ‘Ik sta zeker open voor een relatie. In het verleden heb ik die natuurlijk ook wel gehad. Het lijkt me leuk om weer verliefd te worden en een leuke partner te hebben. Maar goed, ik ben nu 27 en woon in Amsterdam. Dus wat dat betreft zou het wel moeten lukken om die ene leuke vrouw tegen te komen...’ 

Dit artikel komt uit Story. Editie 17 ligt nu in de winkel of lees verder via Blendle.

GTST-ster Dorian Bindels: ‘Het lijkt me leuk om verliefd te worden...’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Edwin Smulders