• GTST

GTST's Valentijn Sanders keert terug naar Meerdijk

Vincent Visser GTST

Meerdijk is binnenkort weer een oude bekende rijker. Valentijn Sanders, de zoon van Charlie Fischer en Nick Sanders, keert namelijk terug. Hij was voor het laatst in 2012 te zien in de serie en is inmiddels een stukje ouder geworden.

Valentijn's Vlucht

Valentijn heeft zichzelf flink in de nesten gewerkt en besluit vanuit Curaçao naar Nederland te vluchten. Hier moet hij onderduiken en Lana Langeveld (Faye Bezemer), de dochter van Sjors, helpt hem daarbij. 

Als Valentijn de populaire influencer Hanwe Chang ontmoet en hij niet langer anoniem is, moet hij wederom vluchten. Hij schakelt de hulp in van zijn neef, Lucas Sanders (Ferry Doedens), die in de veronderstelling is dat ze een roadtrip door Nederland gaan maken.

Instagram-serie

Valentijn wordt momenteel gespeeld door de 18-jarige Vincent Visser. Hij werd bekend door zijn rol als Jesse Maessen in de televisieserie De Brugklas. Vorige maand maakte Vincent zijn debuut in Valentijn's Vlucht, een exclusieve verhaallijn voor de Instagram Stories van Goede Tijden, Slechte Tijden. Drie keer per dag worden er nieuwe Stories toegevoegd en kunnen volgers meekijken. 

Aankomende maandag keert Valentijn terug in GTST, vanaf 20:00 uur op RTL 4.

GTST's Valentijn Sanders keert terug naar Meerdijk

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: GTST, Shownieuws | Beeld: Peter Smulders