• GTST
  • Liefde

GTST's Melissa en Alkan (weer) verliefd aan de Côte d’Azur

Door Redactie
GTST's Melissa en Alkan (weer) verliefd aan de Côte d’Azur

Ruim drie maanden terug verbraken Alkan Çöklü (25) en Melissa Drost (34) hun relatie, die twaalf maanden eerder in de tv-studio van Goede Tijden, Slechte Tijden was ontstaan. De soap-sterren brachten hun breuk via Instagram naar buiten.

Inmiddels blijkt uit deze exclusieve Story-foto’s dat de vonkjes tussen Alkan en Melissa nooit helemaal weggeweest zijn, en de waakvlamstand kennelijk weer is opgelaaid tot passionele proporties: op het strand van het chique stadje Menton aan de Zuid-Franse Côte d’Azur konden de twee vorige week amper van elkaar afblijven. Zichtbaar (weer) tot over hun oren verliefd zochten ze voortdurend verkoeling in zee, waar hun opgelaaide gevoelens voor de overige badgasten overigens niet bepaald geheimgehouden werden. Op haar Instagram plaatste Melissa intussen de nodige fraaie foto’s van haar verblijf in het zonnige zuiden, maar Alkan ontbrak daarop; wel waren op een foto zijn mobiele telefoon en autosleutel te zien. De bikini die Melissa op haar Instagram droeg, was in elk geval dezelfde als die ze op deze Story-foto’s aanheeft. Mocht Melissa strategische inspiratie uit het op haar strandbedje gelezen boek Wees Onzichtbaar van de Turkse schrijver Murat Isik hebben willen halen, dan is dat dus niet helemáál gelukt. Haar dochtertje was overigens niet mee naar het Franse rijkenreservaat – zij vierde met Melissa’s ex-partner, schrijver/acteur Lykele Muus (32), vakantie in een campingtent elders.

Lees het hele verhaal in Story. Editie 31 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

GTST's Melissa en Alkan (weer) verliefd aan de Côte d’Azur

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders