• GTST

GTST deze zomer tóch weer te zien op televisie

Door Redactie
GTST deze zomer tóch weer te zien op televisie

GTST-fans moeten het normaal gesproken in de zomer altijd een paar maanden zonder hun favoriete soap doen, maar dit jaar is dat anders. Dit jaar is GTST ook in de zomer te zien op televisie.

Door: Chanan Foppen (Libelle)

Op 6 juli is de laatste aflevering voor de zomerstop te zien. Het belooft weer een spannend zomercliffhanger te worden. Maar toch is dit niet echt de laatste aflevering, want in de maanden daarna zendt RTL 35 eerder uitgezonden afleveringen uit 27 jaar (en 5500 afleveringen!) GTST uit. Voor elke aflevering vertellen de acteurs die in de aflevering te zien zijn over hun tijd bij de soap en praten ze je bij over de verhaallijnen. Deze ‘classics’ zijn vanaf 9 juli te zien op RTL 4.

Laatste week

Ook de week voor het begin van het nieuwe seizoen in september ziet er dit jaar wat anders uit. Normaal werd in deze week altijd de laatste week van het vorige seizoen uitgezonden, maar nu is er die week een samenvatting van het hele seizoen te zien. In vijf afleveringen komt het hele seizoen voorbij zodat je alles weer weet voor de nieuwe afleveringen beginnen.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

GTST deze zomer tóch weer te zien op televisie

Door: Libelle | Beeld: RTL