• Married at first Sight

Grote reünie voor Married at First Sight-deelnemers: 'Gezellige bende bij elkaar'

Carlo Boszhard in MAFS

Veel langdurige huwelijken zijn er niet ontstaan in zeven seizoenen Married at First Sight. Maar vriendschappen voor het leven zijn er wél gesloten. Oud-deelnemers hielden dit weekend een grote reünie.

Reünie

De reünie, bedoeld voor álle MAFS-deelnemers van seizoen één tot en met zeven, werd georganiseerd door Sylvia (van Fred) en Rein (van Danny). De oud-deelnemers vonden een locatie in IJsselstein, regelden een muzikale act en verzorgden hapjes en drankjes, en de reünie kon losbarsten.

Grote opkomst

Een heel leger aan oud-deelnemers kwamen op de reünie af. Onder meer Maurice, Brigitte, Monique, Aron, Astrid, Antoine en Alwin waren van de partij. Ook trouwambtenaar Mariëlle, die al heel wat MAFS-huwelijken heeft gesloten, was aanwezig.

Geslaagde dag

Het was een zeer geslaagde dag, laten meerdere oud-deelnemers weten. Op Instagram circuleert veel beeldmateriaal van de MAFS-hereniging. 'Wat een geweldige reünie hebben we gehad!', schrijft Sylvia. 'Dankjewel voor deze gezellige bende bij elkaar te brengen. Heb genoten', zegt de Brabantse Kim erover.

De tekst gaat verder onder de posts. 

Nieuw seizoen

Voor fans is het 3 januari dan eindelijk weer zover: het nieuwe seizoen van MAFS gaat weer beginnen! Nog beter nieuws voor liefhebbers is dat er vanaf die datum niet één, maar twee afleveringen per week op televisie te zien zullen zijn. RTL 4 gaat dus meer afleveringen uitzenden! De zender heeft al eens eerder geëxperimenteerd met het aantal afleveringen per week en kennelijk beviel dit goed. Married At First Sight is vanaf het nieuwe jaar iedere dinsdag en woensdagavond te zien. Ook het nieuwe seizoen zal gepresenteerd worden door Carlo Boszhard (53). Hoewel het aantal uitzendingen per week nu vast staat, is nog niet duidelijk of dit betekent dat er ook meer koppels voor het altaar gaan verschijnen. 

Je las een (gedeeltelijk) artikel van Veronica Superguide: Jouw gids in de jungle van films, series en tv.

Bron: Veronica Superguide | Beeld: RTL, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.