Grote problemen voor Estelle Cruijff en Lil' Kleine? 'Opsteken middelvinger strafbaar'

Door Redactie
Grote problemen voor Estelle Cruijff en Lil' Kleine? 'Opsteken middelvinger strafbaar'

Corona of niet, Estelle Cruijff (42) besloot gewoon gezellig af te reizen naar Dubai, om daar met Lil' Kleine (26) haar vakantie door te brengen. En op al het commentaar hadden ze wel een antwoord: al lachend werden de middelvingers opgestoken. Maar dat kan de twee nog weleens duur komen te staan.

Hier misschien een vrij 'onschuldig' gebaar, maar in Dubai wordt het gezien als een verstoring van de openbare orde. Zo werd de Brit Jamil Ahmed Mukadam ooit aangeklaagd door een man, die - gelukkig voor hem - uiteindelijk niet kwam opdagen. Toch was het een dure grap, aldus Jamil aan de Telegraaf. 'Al met al heeft dit me een advocatenrekening van 15.000 pond opgeleverd.'

Zorgen maken

Maar moeten Estelle en Lil' Kleine zich ook echt zorgen maken of loopt het wel los? Dat laatste lijkt het geval te zijn, zo laat advocaat en notaris Mr. Hilda van der Tuin weten. Volgens haar zal de politie echt niet meteen op je huid zitten. 'Het is meestal zo dat iemand wordt opgepakt als hij of zij dronken is en rude gestures maakt. Of als je, terwijl je in de auto zit, je middelvinger opsteekt naar Emirati, de oorspronkelijke bewoners van de VAE, die dan een klacht tegen je indienen.'

Land uitgezet

Mocht dat het geval zijn, dan ga je zeker niet ongestraft Dubai uit. Of het kan juist betekenen dat je het land wordt uitgezet en niet meer terug mag komen. Al met al, niet verstandig dus, om je middelvingers op te steken.

Bron: Shownieuws, De Telegraaf | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.