Groot verlies voor Bibi Breijman: 'Vandaag is een droevige dag'

Door Redactie
Groot verlies voor Bibi Breijman: 'Vandaag is een droevige dag'

Hoewel gisteren Bibi Breijman (29) de winst binnen sleepte bij Het Perfecte Plaatje, is de winst er een met een zwart randje. De zangeres heeft namelijk afscheid moeten nemen van de partner van haar oma.

Rhody was ook nog te zien in het programma zelf, toen de kandidaten een drieluik moesten maken. 'Vandaag is een droevige dag', begint Bibi haar verhaal. 'Zo stond mijn oma een aantal weken geleden nog in haar kracht voor de camera in het perfecte plaatje.'

Prachtige dag

Omdat het een vrij ingrijpende dag was, werd haar oma bijgestaan door haar partner. 'Hij wilde ook heel graag nog een keer het Indisch monument zien.. Ze beleefden samen een prachtige dag.' Maar nog geen week later bleek dat er negen tumoren in zijn hoofd zaten.

Bijzonder verhaal

'Lieve Rhody, wat hebben jij en mijn oma een bijzonder mooi verhaal', sluit Bibi af. 'Ik hoop het ooit op te mogen schrijven. Maar ik hoop vooral dat je een goede muziek installatie hebt daar boven ?? ✨❤️ Heel veel kracht voor jou vandaag lieve oma.'

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.