• Liefde

Groot nieuws voor zoontje Kim Kötter: 'Trotse moment is daar!'

Door Redactie
Groot nieuws voor zoontje Kim Kötter: 'Trotse moment is daar!'

Kim Kötter en haar zoontje Muck kunnen beiden hun geluk niet op: het 6-jarige jongetje heeft namelijk groot nieuws gekregen.

Muck mag afzwemmen voor zijn zwemdiploma B! Zo deelt Kim op haar Instagram.

Afzwemmen

Kim en Muck kunnen naar eigen zeggen beiden niet meer meer stoppen met lachen. Onder een lachend kiekje op de Instagram van Kim schrijft ze: 'Nadat hij eindeloos geoefend heeft is het trotse moment daar! Muck mag maandag op voor diploma B'.

'Al in de pocket'

'Ik heb vandaag diep in de ogen gekeken van de -meest trots op zichzelf jongen- op aarde. Zijn lach ging niet meer van zijn gezicht. Hij heeft alles afgevinkt', gaat de presentatrice verder. 'Heb gezegd dat hij eigenlijk zijn diploma soort van al in de pocket heeft, maar dat ie alleen nog even aan de familie mag laten zien wat ie allemaal heeft geleerd as maandag. Het lijkt erop dat hij nu niet zenuwachtig is.'

Trotse dansjes

'Als ie straks diploma B op zak heeft kan ie nog meer de Loosdrechtse jongen uithangen. Kan niet wachten! [...] Snel door met Youp! Maar youpie durft niet met zijn hoofd nog onder water. En is zo eigenwijs als het maar kan. Schat in dat we met Ted eerder klaar zijn. ? [...] ik heb behoorlijk wat trotse dansjes gedaan vandaag. Joehooeeeeee!!', zo sluit Kim haar trotse post af.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.