Gordon wéér klaar met social media, maar gaat niet weg zonder afscheid voor volgers

Gordon

Gordon heeft besloten wederom afstand te doen van zijn social mediakanalen. Hij kondigt zijn vertrek (ook wederom) via Instagram aan, maar steekt zijn volgers daarbij nog wel een hart onder de riem.

Gordon zegt onder andere dat hij hoopt dat 2023 een jaar vol positiviteit en verzachting wordt.

Wensen voor het nieuwe jaar

'Wees vooral lief voor elkaar en ik hoop oprecht dat 2023 een jaar wordt van verzachting en verlichting voor iedereen', aldus Gordon. 'De wereld is echt zoveel mooier beter echter leuker als je in de realiteit staat.' De presentator raadde zijn volgers eerder al aan af te stappen van sociale media, zoals hij ook heeft gedaan.

Weg van Instagram

Na een kleine week terug op Instagram neemt de presentator dan ook opnieuw afstand van het platform. 'Ik hoef niet meer te weten wat iedereen doet, hoe iedereen bezig is om z'n leven zo rooskleurig mogelijk te laten overkomen', laat Gordon weten. Wel zegt de presentator terug te keren op Instagram wanneer de promotie voor zijn SBS6-programma Down The Road weer van start gaat.

De tekst gaat verder onder de post. 

Eerdere verdwijning

Eind september was de zanger ook opeens van het social mediaplatform verdwenen. De mediastilte duurde wel zes dagen waarbij hij eerst zijn hele account verwijderde. Na een aantal dagen was deze weer on air en vergezelde Gordon hierbij weer zijn hondjes Toto en Rocco, waarvan het account nog wel overeind stond. Door de sluiting van zijn koffiezaak Blushing in Blaricum moet Gordon destijds (en misschien nog steeds wel) door een moeilijke periode heen.

Bron: RTL Boulevard, ANP | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.